SecureIT udfører tjek af jeres sikkerhedsniveau


på dele af eller hele jeres IT-område alt efter behov

RÅDGIVNING

RÅDGIVNING

Vi rådgiver om alle sikkerhedsaspekter og løsninger.

RAPPORTERING

Vi hjælper dig med at udarbejde interne sikkerhedsrapporter.

LOVGIVNING

For dig der vil få en vurdering for software og app produkter.

RÅDGIVNING

IT-sikkerhed er meget mere end at købe software. Det er også mere end at lave en standardinstallation og så glemme alt om den. Et IT-sikkerhedsdesign skal løbende efterses, vedligeholdes, justeres, og tilpasses til den verden vi lever i, for at kunne levere det niveau af sikkerhed, der var tiltænkt. Sker dette ikke, får du reelt set ikke den værdi ud af løsningen, som du har betalt for.

Ligesom en bil både skal have benzin og service på et værksted, skal din sikkerhedsinstallation også både opdateres og efterses. Det kan også være rart, bare at have noget hjælp at ringe efter. Både når man ikke kan huske, hvordan man ændrer en bestemt indstilling, eller når det hele brænder på, og netværket er lagt ned af virus.

Vi kan hjælpe med alle ovenstående scenarier, og vi tilpasser altid vores aftaler, så de passer til lige præcis din virksomhed og dit behov for professionel assistance. Har du købt en løsning fra os, kan du altid kontakte os for support. Har du købt din løsning et andet sted, kan du stadig kontakte os og få et bud på vores hjælp.

Vi afholder tit workshops, når vores kunder har købt en ny løsning eller der kommer en større opdatering, så de, som skal bruge løsningen, kan lære at bruge den. Har I ikke tid og ressourcer til selv at installere, opgradere, fejlsøge mv. kan I også få et tilbud på hjælp til det. Vi kan også hjælpe i fasen, før I har fundet den rigtige løsning. Både med at give jer informationer om en eller flere relevante løsninger, og hvilke fordele der er ved dem hver især, men også med det rent tekniske, hvis I vil teste og lave en ”Proof Of Concept” - POC, hvormed I kan opnå en større sikkerhed ved at løsningen også kan det, som producenten påstår.

Har I brug for en beredskabsplan er det også noget vi kan hjælpe jer med.

Vi står 100% klar til at hjælpe dig, så ring endelig hvis du har spørgsmål om din IT-sikkerhed.

Her kan du se et CV af én af vores konsulenter

SIKKERHEDSRAPPORTER

For at kunne optimere sikkerheden er det nødvendigt at kende hvilken risikostatus man har. Hvor befinder det data sig, der skal beskyttes? På servere, i mails, på bærbare og smartphones eller i cloud-systemer? Hvem har adgang og hvad foretager de sig med dataene? Er alle adgange beskyttede med nødvendige passwords og ekstra foranstaltninger? Overholdes lovgivninger og andre branchespecifikke regler? Bliver data forsvarligt slettet når tiden er til det?

Er der overvågningssystemer, der opdager og advarer, når et sikkerhedsbrud opdages? Er der brugbare og sikre rapporter tilgængeligt, så man kan agere hurtigt når det kræves og opfylde krav og ønsker fra IT-revision, ledelse og bestyrelse? SecureIT udfører tjek af jeres sikkerhedsniveau på dele af eller hele jeres IT-område alt efter behov. Vi anvender forskellige værktøjer til formålet og afleverer resultatet i en rapport, som bliver gennemgået.

NY EU DATALOVGIVNING

EU blev i 2016 enige om en ny databeskyttelses-forordning (GDPR). Data på EU-borgere skal beskyttes og nye rettigheder og krav er kommet til. Bl.a. ”retten til at blive glemt”. Overholdes reglerne ikke efter d. 25. maj 2018 kan man få store bøder på op til 1 million € eller 4 % af den globale omsætning.

Du er tvunget til tage stilling til din sikkerhedssituation, da der også er en lovgivning dit IT miljø skal leve op til. En virksomhed har pligt til at beskytte de informationer de måtte have liggende i deres system. Arbejder man med persondata er det endnu mere vigtigt at der er hundrede procent styr på disse.

Det er derfor rigtig vigtigt at du hele tiden følger med i datalovgivningen. Den udvikler sig hele tiden, og det kan medføre store bøder hvis ikke reglerne overholdes. Herudover giver det super dårlig omtale hvis du som professionel virksomhed får lækket nogle fortrolige data. Det kan i værste fald koste kunder.

VIL DU VIDE MERE?

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM HVORDAN VI KAN SIKRE DINE DATA

Har du spørgsmål eller brug for et godt råd om IT-sikkerhed?

Ring til: (+45) 70229095 eller
Send os en email