Den rigtige netværkssikkerhed er lige så vigtig


som en god beskyttelse af de enkelte enheder

MANAGED SERVICES

SIKRING AF ENHEDER

For dig der vil få et hurtigt overblik
over hvad virksomheden er værd.

SIKRING AF NETVÆRK

Få en special vurdering på en IT-virksomhed.

SIKRING AF DATA

For dig der vil få en vurdering for software og app produkter.

ER MEDARBEJDERNES MOBILE ENHEDER SIKRET MOD EKSTERNE TRUSSLER?

FÅ STYR PÅ DE GRUNDLÆGGENDE SIKRINGSTILTAG

SecureIT hjælper jer med at implementere og vedligeholde alle fire sikringstiltag i din organisation og tilbyder brugervenlige løsninger der styre alle sikringstiltag.

Udarbejd positivliste over applikationer af godkendte programmer for at forhindre kørsel af ondsindet eller uønsket software. SecureIT kan sammen med organisationens IT afdeling udarbejde en risikovurdering og lave en anbefaling over hvilke programmer der må kører på organisationens netværk.

Vores løsning: PowerBroker for Windows

Opdatér programmer, f.eks. Adobe Reader, Microsoft Office, Flash Player og Java, med seneste sikkerhedsopdateringer, højrisikoopdateringer inden for to dage. Hvis programmer ikke længere kan opdateres, bør organisationen udarbejde en plan for udfasning eller isolering af disse. Det er forbundet med stor risiko at lade programmerne forblive i produktion og dermed påvirke organisationens sikkerhedsniveau.

Vores løsning: Shavlik Protect

Opdatér operativsystem med seneste sikkerhedsopdateringer inden for to dage efter opdateringerne er kommet. Hvis operativsystemer ikke længere kan opdateres, bør organisationen udarbejde en plan for udfasning eller isolering af disse. Det er forbundet med stor risiko at ladesådanne operativesystemer forblive i produktion og dermed påvirke organisationens generelle sikkerhedsniveau.

Vores løsning: Shavlik Protect

Kun få medarbejder har behov for lokale administratorrettigheder, og derfor skal disse rettigheder så vidt muligt fjernes overalt. Domænerettigheder for systemadministratorer bør ligeledes begrænses mest muligt. Hvis det er nemt for en systemadministrator at bevæge sig rundt i et system, er det også nemt for en angriber. Når der er behov for at anvende lokale administratorrettigheder, bør disse tildeles i en tidsbegrænset periode.

Vores løsninger: PowerBroker for Windows

SIKRING AF ENHEDER

Sikring af de forskellige enheder er nødvendigt, både for at beskytte mod tyveri af den enkelte enhed, men mest for at sikre data ikke kommer i de forkerte hænder. Folk glemmer deres bærbare, mobil eller tablet i taxaen, flyet, på hoteller osv. eller de får dem stjålet hjemme, fra firmaet eller bilen.

Det nemmeste er, at kryptere de data der er på enheden, og så have en god managementløsning dertil, så helpdesken kan hjælpe brugerne i de tilfælde, hvor passwordet er glemt eller enheden er forsvundet. Med kryptering sikrer man sig mod, at uvedkommende kan læse de informationer, man havde på sin mobil, PC osv.

Er enheden tilsluttet et netværk eller internettet, har man brug for en løsning, der sikrer den mod de farer, der kan komme ind via email, internet eller fra andre, der er på netværket, og som kan tilgå maskinen via det. Der findes og kommer hele tiden nye metoder, som er udviklet med det formål at få fat i dine data. Det kan være, du klikker på et link, en video på nettet eller en vedhæftet fil i en mail, og bagved uden du ved af det, downloades et lille program, som usynligt lægger sig på din enhed, hvorefter det så kan blive aktiveret udefra og fremskaffe de informationer, som det er programmeret til.

Når du skal skille dig af med din gamle maskine, er det også din pligt at sikre dig at data på harddisken ikke kan findes af uvedkommende, ligesom det var mens, du brugte den. Det er ikke nok at ringe til en broker og lade dem hente dit brugte udstyr. Dit brugte udstyr kan også blive stjålet, og selv hvis det bliver markuleret, kan der stadig findes data på bitte små stykker af en harddisk. Det sikreste er at sørge for sletningen inden dit udstyr forlader jeres bygning. Derfor har vi løsninger, du kan installere fra start på dit udstyr og aktivere, når du skal sende det ud til reparation eller skille dig af med det.

Til sikring af data på diverse enheder

SIKRING AF NETVÆRK

Den rigtige netværkssikkerhed er mindst lige så vigtig som en god beskyttelse af de enkelte enheder. Det er selvfølgelig helt essentielt at adskille sit interne netværk fra internettet, men det kræver i dag flere forskellige mekanismer at beskytte sig ordentligt mod uautoriseret indtrængen.

Ligesom ved alt andet indenfor sikkerhed, er måden man opbygger netværkssikkerheden afhængig af flere forskellige parametre. Hvordan bruges netværket? Hvilke enheder forbinder til det? Hvor er data placeret osv.? Sikkerheden i netværket skal med andre ord passe til det konkrete netværk og dets brug og brugere.

Det er ofte en god ide, at få foretaget en analyse af både trafikmønstre og sikkerhedshændelser inden man går i gang med at ændre i netværkssikkerheden. På den måde er man sikker på at træffe sin beslutning på det rigtige grundlag.

Løsninger til netværkssikkerhed

VI TAGER ANSVAR FOR JERES IT-SIKKERHED

SIKRING AF DATA

Det er data, der ligger til grund for alle virksomheder. Vores data er yderst vitale, og derfor skal de beskyttes på den rigtige måde. Databeskyttelse skal og bør gennemtænkes ud fra virksomhedens og forretningens behov. Om det er adgangen til data, følsomheden af data eller spørgsmålet om, hvor data befinder sig er alt sammen vigtige aspekter. Vi har løsninger der, hjælper jer med alle scenarier. Først og fremmest bør man gøre sig klart, hvilken betydning og karakter ens data har. Hvor befinder virksomhedens data sig? Er data af følsom karakter, og evt. underlagt lovgivning?

Indenfor IT-sikkerhed beskæftiger vi os grundlæggende med tre ”typer data”

 • Data der opbevares
 • Data i bevægelse
 • Data i brug

Beskyttelse af ”Data der opbevares”

 • Kryptering
 • Database og arkiveringssikkerhed
 • Adgang og rettigheder og styring heraf

Beskyttelse af ”Data i bevægelse”

 • Kryptering
 • Data Loss Prevention (DLP)
 • Afsending af data f.eks. via E-mail eller andre ”transport”-løsninger.

Beskyttelse af ”Data i brug”

 • Skærmfiltre
 • Kontrol af enheder
 • Kryptering af enheder

VIL DU VIDE MERE?

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM HVORDAN VI KAN SIKRE DINE DATA

Har du spørgsmål eller brug for et godt råd om IT-sikkerhed?

Ring til: (+45) 70229095 eller
Send os en email