IT-sikkerhed er meget mere end at købe software


et IT-sikkerhedsdesign skal løbende vedligeholdes og tilpasses

LICENSSALG

PRODUKTER

Få et hurtigt overblik
over vores sikkerhedsløsninger.

LEVERANDØRER

Vores løsninger kommer fra forskellige producenter.

SIKKERHEDSRAPPORT

For dig der vil få en vurdering for software og app produkter.

SIKKERHEDSLØSNINGER FRA SECUREIT

Vi har en række af verdens førende antivirus-løsninger. Vi tilbyder totale løsninger fra forundersøgelser (test af virusforsvaret), installation, uddannelse, workshops, sikring ved angreb m.v.

Foretrukne producenter: McAfee og Trend Micro

Når et firma vil skille sig af med en PC, en server eller en smartphone er det ejerens ansvar at alle data på enheden er slettet effektivt. Det er også vigtigt at det kan bevises, at man har slettet alle data. Overskrivning er en sikker metode. Harddisken kan genbruges og man får en rapport på, at det er gjort. Mange virksomheder gemmer de brugte maskiner eller harddisk i en kælder til den dag, de har brug for pladsen, Vi kan bestilles til at komme og udføre sletningen for at lette arbejdet, men hvis man tænker sletningen ind fra start af computerens liv, er det bare om at trykke på en knap, den dag, man vil skille sig af med computeren.

Ny teknologi gør at man skal være fremme i skoene for at kunne udvikle software, der også klarer det. Det er Blancco. Både Solid State Disks, Virtuelle disks og hvad der ellers kommer udvikler de konstant deres løsninger til at kunne klare.

Løsningen er certificeret og anvendes bl.a. af Nato og EU.

I den nye datalovgivning har den dataansvarlige ansvaret for at kunne dokumentere at data er slettet.

Foretruken producent: Blancco

Vi har løsninger til sikring af at fortrolige data ikke forlader firmaet og kommer i forkerte hænder. Uanset om det sker via web, mail, en usb eller printning.

Foretrukne producenter: Forcepoint (Websense), McAfee

Meget malware kommer ned på PC'en og ind på netværket, når der surfes på nettet. Malware skjules i reklamer, videoer mv. måske kun nogle minutter eller dage, også på uskyldige sider. En anden stor del kommer, når en bruger åbner en vedhæftet fil, som er inficeret med malware. Løsninger til at opdage og blokere for dette findes. Der kan også være behov og ønske fra virksomhederne om at begrænse sufing på nettet til firmarelevante emner, eller brugen af båndbredden til privat brug. Et ønske om at sikre at følsomme data ikke sendes ved et uheld eller med ond vilje til uvedkommende kan også opfyldes. Der kan monitoreres, blokeres, begrænses og rapporteres over, hvad der sker og malware kan forhindres i real-time. Vi introducerede denne teknologi i Danmark i 90'erne.

Foretrukne producenter: Forcepoint (Websense), McAfee, WatchGuard

Den sikreste måde at beskytte sine data på er kryptering. Enten hele harddisken, enkelte filer, dele af netværk, trafik, mails, eksterne enheder. Vi har løst nogle af de mest kritiske opgaver på området.

Foretrukne producenter: McAfee, Axway

Sende e-mails som ikke er krypterede, er det samme som at sende et åbent postkort. Alle der får fat i mailen kan læse indholdet. At sende e-mails sikkert, både så indholdet krypteres, når der er brug for det, og mailen signeres, så man er sikker på at afsenderen er den rigtige, er en vigtig ting at kunne. Der er lovgivninger, der skal følges på området.

Vi har en løsning, der både sikrer at lovgivning overholdes, men også gør det nemt, så det styres centralt fra og ikke overlades til den enkelte e-mail-bruger. En sikker e-mail direkte fra afsender til modtager og ikke til et "postkasse-system", hvor "postmesteren" kan læse den mail, der f.eks. var tilsigtet en sagsbehandler.

Foretrukne producenter: Axway

Man skal have de nyeste sikkerhedspatche til bl.a. OS og applikationer. Gratis produkter (f.x. WSUS og SCCM fra Microsoft) giver ikke fuld kontrol og sikkerhed for, at der reelt sker patchning. Vi leverer værktøjer, som målrettet patcher både Microsofts og andre producenters sikkerhedspatche. Rapporter til ledelsen og revisionen. Nemt og enkelt.

Foretrukken producenter: Ivanti (Shavlik), Beyondtrust

Data der gemmes på en USB er vigtige at sikre. Det er nemt at miste eller glemme en USB, så derfor er det sikreste kun at anvende krypterede USB’er. En anden problemstilling er hvem, der tager hvad med ud af virksomheden på USB, så IT-sikkerhedspolitikken kan overholdes. Endelig er der det, at en ikke-godkendt USB kan indeholde malware, som kan sprede sig internt, hvis den først er sat i PC’en. Vi har løsninger til alle problemstillinger, både software og hardware-krypterede USB’er og management-værktøjer til forhindring af misbrug.

Foretrukne producenter: Cryptzone, McAfee, og mange mærker af hardware krypterede USB’er såsom Blockmaster Security, Ironkey, LOK IT, Defender, Kangaru, Datalocker, Istorage.

Sikring og kontrol af, hvem der gives adgang til ens netværk, er vigtigt. Har man mange lokationer kan management af firewalls også spille en stor rolle, da opdateringer og fejl der kan forekomme helst skal klares med så lidt tid som muligt fra centralt hold. Vi har løsninger både til de store butikskæder, og de som kun har brug for en enkelt firewall.

Foretrukne producenter: WatchGuard, McAfee

Med udbredelsen af smartphones, iPads og lignende opstår der krav om sikring af data på disse enheder. Vi har løsninger, der sikrer dataene og giver administratoren styr på enhederne.

Foretrukne producenter: McAfee, Cryptzone

Brugernavn og password er ikke tilstrækkeligt, hvis man vil sikre sig, at det kun er godkendte personer, der logger på systemerne. De kan nemt opsnappes og så blive misbrugt. Vi har løsninger, der sikrer, at det er de rigtige personer, der kommer på netværket/systemet.

Foretrukne producenter: SMS Passcode, McAfee

For at kunne arbejde så effektivt som muligt på en PC, er det ofte nødvendigt, at brugeren har fået tildelt visse rettigheder. Problemet opstår, hvis brugeren har for mange rettigheder, fordi den uvidende bruger kan komme til at installere og downloade ting og sager, som er skadelige eller tager produktivitetstid og performance. Det bedste er, at have et værktøj, som gør det nemt for administratoren at styre disse rettigheder, så medarbejderen kan arbejde uden at kalde på IT-supporteren i tide og utide, og samtidig sikre at der ikke kommer malware ind på PC’en. Vi har en løsning, som er et supplement til Microsofts Group Policy, som forenkler opgaven markant, sparer firmaerne en masse helpdesk-udgifter og sårbarheder bliver elimineret.

Foretrukken producent: Beyondtrust

Hvis en administrator stopper i et job, er det vigtig at han ikke længere kan logge sig på de forskellige systemer. Bl.a. derfor er det nødvendigt med en løsning til sikring at password ændres, men også at det bliver gjort på en måde, så folk ikke skal rende rundt og huske en masse password. Vi har løsninger der sikrer det og gør det nemt.

Foretrukne producenter: Beyondtrust

Mange systemer logger alt hvad der foregår, og det hele samles i databaser. Det kan være meget vanskeligt at opdage, hvad der er fejl, eller malware i den stadige strøm. Vi har løsninger der giver overblik, alarmer og forhindrer malwaren i at udføre, hvad den var bygget til.

Foretrukne producenter: McAfee, Beyondtrust

Det er nemt at lave en virtuel maskine, men man skal stadig huske at sikre at de ikke bliver hacket eller ramt af malware. Når den virtuelle maskine er sat op, bør man sikre at den har de seneste sikkerhedsopdateringer. Går den på nettet uden dem, er det næsten hundrede procent sikkert, at den vil blive udnyttet af det altid tilstedeværende hackerværktøj, som søger efter huller i netværket.

Foretrukne producenter mod malware: McAfee, TrendMicro. Foretrukken producent til patchning: Ivanti (Shavlik)

VI TAGER ANSVAR FOR JERES IT-SIKKERHED

SIKKERHEDSRAPPORTER

For at kunne optimere sikkerheden er det nødvendigt at kende hvilken risikostatus man har. Hvor befinder det data sig, der skal beskyttes? På servere, i mails, på bærbare og smartphones eller i cloud-systemer? Hvem har adgang og hvad foretager de sig med dataene? Er alle adgange beskyttede med nødvendige passwords og ekstra foranstaltninger? Overholdes lovgivninger og andre branchespecifikke regler? Bliver data forsvarligt slettet når tiden er til det?

Er der overvågningssystemer, der opdager og advarer, når et sikkerhedsbrud opdages? Er der brugbare og sikre rapporter tilgængeligt, så man kan agere hurtigt når det kræves og opfylde krav og ønsker fra IT-revision, ledelse og bestyrelse? SecureIT udfører tjek af jeres sikkerhedsniveau på dele af eller hele jeres IT-område alt efter behov. Vi anvender forskellige værktøjer til formålet og afleverer resultatet i en rapport, som bliver gennemgået.

VORES LEVERANDØRER

Vores løsninger kommer fra forskellige producenter, og i valg af løsninger har vi tilstræbt at finde dem, som udover sikkerhed også er de mest brugervenlige, og hvor der er en god support og fortsat udvikling hos producenten. Mange har vi arbejdet sammen med siden 90’erne og flere har skiftet navn og ejere undervejs.

VIL DU VIDE MERE?

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM HVORDAN VI KAN SIKRE DINE DATA

Har du spørgsmål eller brug for et godt råd om IT-sikkerhed?

Ring til: (+45) 70229095 eller
Send os en email